4 d’agost de 2020 4/8/20

Cinc persones resulten ferides després de xocar dos cotxes en Xàtiva

Cinc persones resulten ferides després de xocar dos cotxes en Xàtiva - (foto 1)
  • Un dels ferits ha hagut de ser excarcerat pels bombers en quedar atrapat dins del vehicle

Un accident entre dos cotxes ocorregut aquest dimarts en la carretera CV-585 en el terme municipal de Xàtiva s'ha saldat amb cinc persones ferides, les quals han hagut de ser traslladades a l'hospital per diferents ferides i fractures.

Segons informen des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el xoc s'ha produït sobre les 11 hores a l'altura del quilòmetre 5 de la carretera. Després de rebre l'avís, s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, una unitat de SVB i una ambulància convencional TNA.

Entre els ferits, es trobaven dues dones i tres homes. Tots de diferents edats compreses entre els 18 i els 73 anys. A la seua arribada, l'equip mèdic ha assistit a un jove de 23 anys que presentava fractura de fèmur i a un home de 73 anys amb fractura de pelvis, de tíbia i peroné.

A més, un jove de 18 anys i una dona de 44 anys han sigut atesos per contusions, mentre que una altra jove de 22 anys ha sigut assistida per policontusiones. Tots els ferits han sigut traslladats a l'hospital Lluis Alcanyis de Xàtiva.

Pujar