elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cerdà es compromet a millorar els serveis públics a Bixquert i Carraixet

  • El candidat socialista anuncia la instal·lació de càmeres de seguretat als accessos d’ambdós disseminats

L’agenda de campanya socialista se centra hui en les propostes del programa electoral dedicades als disseminats de Xàtiva; Bixquert i Carraixet. A les 18 hores, ha tingut lloc un encontre amb el veïnat d’aquesta zona de la ciutat, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club de Camp Bixquert, amb la participació de Roger Cerdà, Ricardo Martínez, Nacho Reig i altres persones integrants de la candidatura del PSPV-PSOE.

Ha estat un encontre informal amb un grup de veïnes i veïns, en el qual el candidat a alcalde, Roger Cerdà, ha desgranat les principals propostes per a Bixquert i Carraixet, la majoria centrades en la millora de serveis públics que demanda la població resident.

A la millora de la il·luminació, asfaltat i senyalització dels vials d’ambdós disseminats, Cerdà ha afegit la proposta d’instal·lar càmeres de vigilància en els principals accessos, amb l’objectiu de reforçar la seguretat de la zona.

Pel que fa a l’apartat mediambiental, el candidat socialista ha proposat accions de foment de la posada en marxa del compostatge domèstic i del servei de biotrituradora, així com la conscienciació i vigilància per a la no proliferació d’abocaments incontrolats.

Així mateix, Cerdà s’ha compromés a millorar la dotació de contenidors de recollida selectiva de residus, tant a Bixquert com a Carraixet, i a incrementar la freqüència del servei de recollida de residus en els períodes de Pasqua i estiu.

Una altra de les reivindicacions del veïnat de Bixquert és la millora de la senyal de televisió en el disseminat. Aquesta reivindicació troba resposta en la proposta de renovació del repetidor, formulada pel programa socialista.

Finalment, Cerdà ha assegurat que «solucionarem el problema de la potabilitat de l’aigua del Carraixet amb la instal·lació d’una planta desnitrificadora i la renovació de la xarxa d’aigua».

Pujar