6 de juliol de 2020 6/7/20

Ventura demana "fets i no paraules a Ana Barceló sobre l'Hospital de Vinaròs"

Ventura demana "fets i no paraules a Ana Barceló sobre l'Hospital de Vinaròs" - (foto 1)
  • La portaveu provincial de Cs critica que "la sanitat valenciana siga sent deficitària"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la província de Castelló, Merche Ventura, ha demanat “fets i no paraules a la Conselleria de Sanitat per a convertir l'Hospital de Vinaròs en un vertader centre de qualitat". "Són massa les promeses que hem escoltat sobre la millora d'aquest i altres hospitals pel que des de Cs acollim les seues paraules sobre la plantilla amb reserves", ha assegurat Ventura, al mateix temps que ha reprovat que "la senyora Barceló titllara com a puntual l'última avaria del 10 TAC perquè la consellera sap que per desgràcia el centre de Vinaròs no para de sumar deficiències".

La també diputada autonòmica per Castelló ha remarcat que "els facultatius estan sent sotmesos a una pressió i a una càrrega inaudita perquè nombrosos departaments es troben en quadre". "Conseqüència d'això és que buscar un nou gerent haja sigut com buscar una agulla en un paller ja que ningú s'atrevia a fer el pas avant en un hospital l'historial del qual està contínuament en les portades dels periòdics", ha matisat la portaveu.

Així mateix, Ventura ha esmentat "l'escandalós episodi sobre el retard en més d'un any per a una cita amb el neuròleg". "O la manca d'una unitat d'hemodiàlisi per als malalts renals que des de Cs portem reivindicant dos anys", ha afegit la portaveu.

En definitiva, en opinió de la diputada "la situació de l'Hospital Comarcal de Vinaròs clama al cel, però la realitat és que no és l'únic. La sanitat valenciana, segons l'estudi publicat per la Federació d'Associacions per a la Defensa de la Sanitat Pública, continua sent deficitària amb 10 punts menys que la mitjana".

Pujar