12 de juliol de 2020 12/7/20

S'inicien a Vinaròs els treballs de neteja i desbrossament de barrancs

S'inicien a Vinaròs els treballs de neteja i desbrossament de barrancs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  S'inicien a Vinaròs els treballs de neteja i desbrossament de barrancs - (foto 2)

  Les feines es desenvolupen a través de la regidoria d'Obres i Serveis, amb l'objectiu de deixar els barrancs nets de cara a la temporada estiuenca, retirant les restes vegetals. Aquestes actuacions es realitzen dues vegades a l'any i estan incloses dintre del contracte de neteja viària de l'Ajuntament amb l'empresa concessionària.

  El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha indicat que "amb aquestes feines sobretot es vol deixar els barrancs en òptimes condicions per afrontar l'estiu, desbrossant les restes vegetals per reduir així el risc d'incendis davant de la temporada seca". D'altra banda, ha afegit que també es farà la retirada dels embalums i les escombraries que hi puguen haver per donar una millor imatge del municipi de cara al turisme.

  Cal destacar que amb l'arribada de la tardor també es realitzen aquestes tasques, però en aquest cas estan adreçades per evitar possibles inundacions davant de les pluges torrencials, retirant andròmines i restes vegetals per permetre el pas de l'aigua.

  En els propers dies es faran les tasques de desbrossament a les desembocadures del riu Sénia i Cervol, així també com en els barrancs del Triador, Barbiguera, Saldonar, Salines i Aiguadoliva. 

  Pujar