27 de maig de 2020 27/5/20

PP: "Les llistes d’espera a l’Hospital de Vinaròs continúen augmentant"

PP: "Les llistes d’espera a l’Hospital de Vinaròs continúen augmentant" - (foto 1)
  • Amat insta Alsina a que deixi de celebrar els anuncis de la Generalitat, quan aquests es succeeixen any rere any, i són la mostra evident que s'incompleixen sistemàticament

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha lamentat avui "que la situació de l'Hospital Comarcal segueixi deteriorant-se davant la inacció del Govern de la Generalitat i la complicitat del govern local".

Amat destacava "l'última visita de la Consellera en què va estar a Benicarló i no es va dignar a visitar l'Hospital de Vinaròs, encara que només fos per fer balanç del mal resultat que les mesures anunciades en el seu moment han produït, degut a que les llistes d’espera continuen augmentant".

En l'actualitat, per posar només dos exemples, cal esperar 11 mesos per fer una ecografia i 8 mesos a dermatologia. A més l'Hospital de Vinaròs té la tercera llista d'espera quirúrgica més alta de tota la Comunitat Valenciana.

El popular assenyalava també que "no només les llistes d'espera de Vinaròs són de les pitjors de tota la Comunitat Valenciana, sinó que ara se suma l'impagament a proveïdors de l'Hospital que porten mesos esperant a cobrar".

Assistim al deteriorament constant de la nostra sanitat sense que hi hagi la més mínima reacció per part d'un PSPV-PSOE que des de la Generalitat no fa res mínimament eficaç i que a l'Ajuntament ni reclama per no incomodar als seus caps.

Els populars constaten "una situació greu que evidencia la pèssima gestió de la Consellera, i la inacció del govern local que segueix fent com si no passés res, quan la realitat és que els anuncis fets en els últims temps no s'han complert, continuant l’augment de les llistes d'espera i el descontentament d'associacions de pacients ".

Pujar