elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca Municipal ampliarà els horaris durant el període dels exàmens finals

La Biblioteca Municipal ampliarà els horaris durant el període dels exàmens finals

    La Biblioteca Municipal tornarà a ampliar el seus horaris des del 6 de maig fins al 5 de juliol, coincidint amb el tancament del curs acadèmic, perquè els estudiants puguen disposar de més hores per a preparar els exàmens finals. Cal destacar que en l'última edició de Biblioestudi, realitzada durant els Nadals, es van registrar més de 12.400 usuaris que van aprofitar l'ampliació dels horaris per visitar la Biblioteca.

    El regidor de Cultura, Marc Albella, ha recordat que "aquesta proposta va néixer arran de la petició dels mateixos alumnes, que demanaven ampliar els horaris per disposar de més temps per estudiar o preparar els treballs acadèmics, en un espai tranquil i relaxat per a concentrar-se millor". En aquest sentit, ha remarcat que "després de les bones dades registrades en les passades edicions Biblioestudi s'ha consolidat com un servei més durant l'època dels exàmens".

    Horaris

    Pel que fa als horaris la Biblioteca obrirà de dilluns a divendres pel matí de 9:00h a 14:00h i de tardes des de les 15:30h fins a les 21:00h. Els caps de setmana l'horari serà ininterromput des de les 9:00h fins a les 21:00h per facilitar l'estudi.

    Pujar