elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs aconsegueix incorporar mesures econòmiques, socials i per a la millora d' infraestructures en els pressupostos de Vinaròs

Cs aconsegueix incorporar mesures econòmiques, socials i per a la millora d' infraestructures en els pressupostos de Vinaròs
  • Herrera subratlla "ajudes per als autònomos, bonificacions en les llicències i el compliment del Pla d' Inclusió"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha traslladat que "Cs ha aconseguit la incorporació d'iniciatives destinades a la dinamització econòmica, el reforç de l'escut social i la millora de les infraestructures per als pressupostos de 2021 que es votaran el divendres en ple". "Aquestes propostes són un exemple més de la política útil que venim desenvolupant en el Consistori durant tota la legislatura i que han fructificat amb aquests acords en benefici dels veïns després de diverses reunions amb l'equip de Govern", ha assenyalat Herrera.

Així doncs, l'edil ha explicat que "hem exigit el compliment i l'actualització del Pla d'Inclusió i Cohesió Social per a protegir i integrar als més vulnerables". "Amb la pandèmia, són moltes les famílies que tot d'una s'han vist sense treball i sense expectatives de futur, per això aquest pla promogut per Cs és més important que mai", ha postil·lat el portaveu.   

Pel que respecta a la dinamització econòmica i a la incentivació del consum el regidor ha explicat "des de Cs hem aconseguit una línia d'ajudes per als autònoms i pimes, que a més s'augmentaran a posteriori amb la incorporació de romanents, així com la bonificació en les llicències d'obertura". En aquest sentit, Herrera "urgeix prioritzar els recursos disponibles i retallar partides que ara són menys necessàries com el skatepark o l'ajornament de la compra del OIAC". 

Quant a infraestructures, "des de Cs hem arrancat inversió per al Grup Escolar perquè l'edificis es troba en unes condicions molt precàries", ha avançat el portaveu. 

Així mateix, el regidor ha lamentat que "el Botànic s'haja oblidat en els seus pressupostos de Vinaròs, especialment del port i de la indústria. Sense aquests dos eixos estratègics la nostra ciutat acabarà convertint-se en una ciutat dormitori".

Finalment, el portaveu ha subratllat que "la nostra voluntat sempre estarà a aportar, a tindre idees i ser molt exigents quan segons nostre entendre les coses es puguen fer millor".

Pujar