10 de desembre de 2019 10/12/19

El PP de la Vilavella demana un caserna auxiliar de la Guàrdia Civil després de l'atracament a un banc hui

El PP de la Vilavella demana un caserna auxiliar de la Guàrdia Civil després de l'atracament a un banc hui - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP de la Vilavella demana un caserna auxiliar de la Guàrdia Civil després de l'atracament a un banc hui - (foto 2)
  El PP de la Vilavella demana un caserna auxiliar de la Guàrdia Civil després de l'atracament a un banc hui - (foto 3)

  El Partit Popular de la Vilavella denuncia una nova onada de robatoris en la localitat i exigeix a l'Ajuntament que dirigeix el socialista Manel Martínez “més seguretat” al mateix temps que insta al primer edil que reclame al govern del PSOE de Pedro Sánchez una caserna auxiliar de la Guàrdia Civil en el municipi, “ja que la Vilavella depén de la caserna de Nules i aquest servei oferiria més tranquil·litat als veïns”, explica la presidenta del PP de la Vilavella, Inma Traver.

  L'atracament d'aquest matí a la sucursal del Banc Santander ha sobresaltat a la població. I és que un home, que està completament identificat i a l'espera de ser detingut, ha entrat en l'oficina, al voltant de les 10.15 hores, empunyant un ganivet de cuina de grans dimensions i s'ha dirigit cap a una de les caixeres a qui ha reclamat amb violència els diners de la caixa. Després de l'atracament, ha fugit a gran velocitat. L'atracador, que anava a la vista de tots, ha sigut gravat per les càmeres de seguretat del banc Santander, que en aquests moments obren en poder de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació i que ha procedit aquest matí a la presa d'empremtes dactilars.

  Estirons a dones en ple centre

  La sensació d'inseguretat o seguretat subjectiva és un problema candent en aquests moments a la Vilavella, on els veïns vénen patint diversos episodis de delinqüència en els últims dies. Preocupant van ser els robatoris pel mètode de l'estiró perpetrats cap a dones que es van produir fa poc quan un subjecte, que ja ha sigut detingut i que té nombrosos antecedents, els arrabassava els objectes de valor que portaven i les joies mentre circulava amb el seu cotxe, la qual cosa propiciava el seu *huída ràpidament. Afortunadament, el cas ja està resolt, però el temor al fet que se succeïsquen nous episodis de delinqüència continua latent entre els veïns de la Vilavella.

  El candidat a l'alcaldia de la Vilavella, Abelardo Zaragoza, ha volgut agrair a la Policia Local del municipi i a la Guàrdia Civil, que investiga ja l'atracament, “la seua professionalitat i dedicació després d'estos últims successos” que tenen als veïns en suspens.

  La presidenta del PP en la localitat, Inma Traver, va puntualitzar la necessitat de dotar de més protagonisme tant a la Policia Local com a la Guàrdia Civil de Nules a la Vilavella: “Des que governa l'esquerra (Independents i PSOE) la Benemèrita està cada vegada menys present al poble; hem vist com no se'ls convidava als últims actes rellevants en el municipi quan la Guàrdia Civil sempre ha tingut una excel·lent relació amb la Vilavella; un cos que mereix tot el nostre respecte i admiració i al qual la Vilavella necessita”.

  “En les últimes celebracions en honor al patró de la localitat, Sant Sebastià, per exemple, l'Ajuntament del pacte d'esquerres no va convidar a la Guàrdia Civil; un gest que poc beneficia a la Vilavella tenint en compte l'excel·lent relació que sempre ha existit entre el PP i la Guàrdia Civil de Nules”, afirma Traver, qui conclou: “La seguretat dels veïns i la presència de la Benemèrita en la població és fonamental, així que reclamem a l'alcalde socialista que no menystinga als agents de l'Institut Armat i que gestione, com més prompte millor, la posada en marxa d'una caserna auxiliar de la Guàrdia Civil en el municipi que servisca de suport a la Policia Local i reforce la seguretat pel bé de tots els veïns”.

  ocultar
  El PP de la Vilavella demana un caserna auxiliar de la Guàrdia Civil després de l'atracament a un banc hui
  Pujar