Castellano

El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves

El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de la Vilavella presenta una llista amb cares noves - (foto 3)

  El PSPV-PSOE de la Vilavella ha presentat una candidatura renovada amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte socialista per a l'Ajuntament de la localitat en un acte en el qual han estat acompanyats per la consellera i candidata a les Corts pel partit socialista, María José Salvador. El candidat a revalidar l'alcaldia per als socialistes, Manel Martínez, ha explicat que “presentem una llista que manté l'equilibri de les noves incorporacions i els edils que m'han acompanyat durant aquests quatre anys en el projecte de govern que ja tenen una experiència en la gestió municipal. Pensem que tenim molt que aportar i volem continuar governant per a la gent. Per a mi, com a candidat a l'alcaldia, és un honor poder encapçalar aquest equip de persones en un moment tan important per a la nostra localitat, ja que en les pròximes eleccions ens juguem continuar amb les polítiques socials i progressistes o fer una reculada en els avanços aconseguits”.

  La candidatura estarà formada per Manel Martínez, Loles Orenga, Óscar Carratalà, Sebastià Roglà, Gemma Traver, Rosa Carratalà, Candela Segarra, Sebastián González, María Gavara, Juan Recatalà, Rocío Isach i José Enrique Lara i Carmen Sales com a suplents. “No puc deixar de mostrar el meu agraïment a aquestes persones que han decidit fer el pas i implicar-se en un projecte de treball pel seu poble. Vull destacar que, d'una manera o una altra, totes i tots venien col·laborant en alguna activitat per a millorar la Vilavella, ja siga des d'associacions, en el seu treball o en el dia a dia, però ara el volen fer des de l'Ajuntament, que és la institució més pròxima a la ciutadania i que ha de donar resposta a les necessitats socials”, ha comentat Martínez.

  L'actual alcalde ha explicat que “en les pròximes eleccions és molt important que tinguem un PSPV-PSOE fort a l'Ajuntament, per això hem elaborat un gran equip que segur que sabrà traslladar aqueixa importància a les veïnes i veïns. Som el partit amb un millor projecte per a la Vilavella i ho hem demostrat en aquests anys en què hem governat des del diàleg i la responsabilitat. Però m'agradaria destacar que tenim també molts plans de futur per a dur a terme en la pròxima legislatura en la qual continuarem comptant amb la participació de la gent de la Vilavella per a fer de la nostra població un millor lloc per a viure”.

  Pujar