19 de novembre de 2019 19/11/19

Vilafamés millora l'accés a internet amb sis punts de connexió

Vilafamés millora l'accés a internet amb sis punts de connexió - (foto 1)

  L'Ajuntament de Vilafamés ha millorat la cobertura de la xarxa wifi en el municipi. L'actuació ha comptat amb l'ajuda de la Diputació de Castelló dins del pla Wifi 135. El regidor de Noves Tecnologies, Sergi Trilles, ha apuntat que s'han instal·lat sis nous punts de connexió. Quatre d'ells van destinats a l'accés públic. S'han situat en la plaça de la Cooperativa, la plaça de Sant Ramon, la plaça de l'Ajuntament i l'entorn del camp de futbol.

  Altres dos punts de connexió van destinats a millorar l'activitat de les instal·lacions municipals. Així, s'han ubicat en les dependències de la Sala Quatre Cantons i la ludoteca.

  Aposta tecnològica

  La instal·lació de nous punts d'accés a internet forma part d'un ambiciós programa de millora tecnològica que s'està desenvolupant en la localitat. En menys de dos anys s'han renovat els equips informàtics de les oficines municipals i la biblioteca, s'ha engegat el sistema de bans per whatsapp Vilafamés Info, els veïns disposen d'una nova App per a comunicar-se amb l'Ajuntament, exercir la participació i conèixer l'actualitat, s'ha instal·lat una estació meteorològica a temps real, i, a més, en breu es presentarà la nova pàgina web que s'està dissenyant des de l'àrea de Noves Tecnologies.

  ocultar
  Vilafamés millora l'accés a internet amb sis punts de connexió
  Pujar