25 de setembre de 2020 25/9/20

La Serenata al Bou emociona el públic de Vilafamés

La Serenata al Bou emociona el públic de Vilafamés - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Serenata al Bou emociona el públic de Vilafamés - (foto 2)
  La Serenata al Bou emociona el públic de Vilafamés - (foto 3)
  La Serenata al Bou emociona el públic de Vilafamés - (foto 4)

  La nit d'ahir diumenge els veïns i veïnes de Vilafamés van assistir a un del actes culturals més estimats: 'La Serenata del Bou'. Una iniciativa que ha passat a tindre un caire totalment musical i cultural. La banda de música la Lira de Vilafamés va oferir un concert amb peces de diversos estils i que va ser titulat 'De Nord a Sud', atenent a l'origen geogràfic de les obres interpretades i que va ser presenciat per centenars de persones a la plaça de la Font.                                                

  La formació musical va tocar sis composicions musicals entre les quals va destacar la peça 'Libertadores' del compositor valencià Óscar Navarro, que va transportar els presents al cor del riu Amazones. Un altra peça interpretada que representa l'època de la colonització és 'Virginia' de Jacob de Haan. La resta d'obres del programa del concert van ser 'Eagleerest' de James Barnes, 'Ciudad Sorpresa' de Ferrer Ferran i els pasdobles 'Feria de Julio', de Fernando Bonete i 'Jesús Duque' de Martínez Gallego.

  La nit es va tancar amb un concert de música en valencià en el qual van intervindre The dance Crashers, Fakir & Kawak, Youthical vybz sound i el grup local Espardenyes sense cordons. La iniciativa va tindre un bona acollida i va atraure a públic d'altres localitats.

  Quant a la jornada d'avui, la gastronomia i la música han sigut eix central d'una programació dirigida, principalment, als més joves. Centenars de persones i penyes s'han concentrat a la plaça Germanes Mas, a les dos del migdia per a participar de la festa de la joventut. El primer punt del programa ha sigut el dinar, que com ja és tradicional és una 'pollastrada'. Una vegada el deler de menjar ha sigut bloquejat, la música del grup Sarao Rumba ha amenitzat les tertúlies i ha animat a ballar a molts dels presents.

  La música no ha parat i ha sigut la discomòbil The End, qui ha animat la vesprada, amb festa de l'escuma inclosa, i el brindis monumental. Més tard, i quasi sense descans, el repte culinari continuarà amb el sopar de pa i porta que tindrà lloc a la plaça de la Tanca. I és que una dels atractius d'aquesta nit serà el concurs de postres, on es premiaran les millors elaboracions.

  Però la jornada també ha tingut temps per a altre tipus d'activitats com el  Tir de colom, que s'ha celebrat al camp de tir de l’Alcora “Salvador Bartoll” i que ha sigut organitzat per la societat de caçadors San Humberto de Vilafamés. Altra de les activitats realitzades ha sigut la visita al campanar de l'església de l'Assumpció, organitzat pels Amics de l'Ermita de Sant Miquel i que ha traslladat als visitants al segle XVI, quan va ser construïda.

  El punt i final a la jornada el posaran el correfocs, que serà a càrrec dels dimonis de la Plana i l'espectacle musical 'Frecuencia Musical', el qual fa un recorregut artístic i visual per les cançons més sonades a la ràdio durant els darrers temps. Una representació de 120 minuts amb un equip de 25 persones.

  Pujar