23 de gener de 2020 23/1/20

Cudol Roig organitza la 5 etapa de la Challenge de la Plana 'I Trofeu Ferran Renau' a Vilafamés

Cudol Roig organitza la 5 etapa de la Challenge de la Plana 'I Trofeu Ferran Renau' a Vilafamés - (foto 1)

  El pròxim diumenge, dia 3 de febrer, tindrà lloc a Vilafamés la cinquena etapa de la Challenge de la Plana, 'I Trofeu Ferran Renau', una cursa inclosa dins del circuit de carreres socials 2019. Organitzada pel Club Ciclista Cudol Roig, amb la col·laboració de l'Ajuntament, la prova de ciclisme en carretera tindrà un recorregut de 67 quilòmetres que transcorreran pel circuit Vilafamés-La Barona-Vall d'Alba-Vilafamés

  La cursa començara a les 10.30 del matí i s'allargarà fins les 12.15 aproximadament, i tant l'eixida com l'arribada tindrà lloc al Planet de l'esglèsia. La realització de la prova a Vilafamés respon a una aposta del Club Ciclista per organitzar una prova diferent a les competicions i eixides de BTT que normalment dissenyen. Al mateix temps, des de la junta directiva de Cudol Roig s'ha decidit denominar aquesta cursa 'Trofeu Ferran Renau', en memòria d'un dels membres fundadors del club, amb motiu del 10 aniversari de la seua mort.

  Es dona la circumstància que l'únic ciclista de Vilafamés que participarà en la prova serà, precisament, el fill de Ferran, Marc Renau. L'organització espera vora 200 participants en aquesta cinquena etapa d'una challenge que finalitzarà el pròxim dia 24 de febrer a Catí.

  Els carrers afectats a Vilafamés per la disputa d'aquesta cursa són la avinguda Barceló, Ferrer Forns, avinguda Fabián Ribes, la rotonda accés nord, la rotonda de la cooperativa i la rotonda Barranc de Moró i el carrer la Font, en la primera i la darrera volta.

  ocultar
  Cudol Roig organitza la 5 etapa de la Challenge de la Plana 'I Trofeu Ferran Renau' a Vilafamés
  Pujar