5 d’agost de 2020 5/8/20

El Villarreal CF comença l'època Emery “somiant amb un títol”

Unai Emery i Fernando Roig durant la presentació de l'entrenador a l'estadi groguet
Unai Emery i Fernando Roig durant la presentació de l'entrenador a l'estadi groguet
  • El tècnic basc ja ha sigut presentat en l'Estadi de la Ceràmica i es mostra “molt il·lusionat” amb el projecte

MÉS FOTOS
El Villarreal CF comença l'època Emery “somiant amb un títol” - (foto 2)
El Villarreal CF comença l'època Emery “somiant amb un títol” - (foto 3)
El Villarreal CF comença l'època Emery “somiant amb un títol” - (foto 4)

Unai Emery ha portat aire fresc i molta experiència a la banqueta del Villarreal CF. El tècnic basc ha entrat a l'Estadi de la Ceràmica trepitjant forta i fins i tot ha assegurat que somia amb guanyar un títol amb els groguets.

Acompanyat pel president del club, Fernando Roig, i pel seu fill, Fernando Roig Nogueroles, el gran artífex de l'aposta pel nou entrenador; Emery ha comparegut davant la premsa amb un punt d'il·lusió i de motivació afegit amb la seua volta a la lliga espanyola després del seu periple per París i per Londres.

Emery ha admés que sempre ha admirat al Submarí groc i ha destacat que “és un projecte estable i això és molt important perquè ho he vist a Europa, la gent coneix i respecta l'estabilitat del projecte del Villarreal CF”.

Malgrat les notables baixes dels capitans Santi Cazorla i de Bruno Soriano, el nou entrenador confia que és un projecte continuista i està satisfet amb la plantilla de la qual disposa.

El nou inquilí de la banqueta de la Ceràmica se sent identificat amb la idea del club i mostra la seua importància respecte a l'estabilitat recordant les seues quatre temporades al capdavant del València CF i sengles dirigint al Sevilla FC.

Ha signat amb el conjunt groc per a les pròximes tres temporades, temps suficient per a consolidar el projecte a Europa i aconseguir els èxits que va obtindre sota el comandament del Sevilla FC, encara que ha recalcat que “un títol seria una cosa molt important però cal gaudir del procés i del camí recorregut”.

Pujar