elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Vila-real reuneix a centenars de veïns en el seu tradicional esmorzar

El PP de Vila-real reuneix a centenars de veïns en el seu tradicional esmorzar
  • Adrián Casabó, president local, agraeix l'assistència de centenars de vila-realencs a un acte que presideix el líder del PPCV, Carlos Mazón, i la presidenta provincial, Marta Barrachina

El Partit Popular de Vila-real ha exhibit hui múscul en el seu tradicional esmorzar popular on ha reunit, amb motiu de les festes de Sant Pasqual, a centenars de veïns compromesos “amb les polítiques útils que són l'alternativa a governs que ens retallen prestacions i minven el nostre benestar”.

Adrián Casabó, president local del PP a Vila-real, ha sigut l'amfitrió d'un acte que ha estat presidit pel líder del PPCV, Carlos Mazón, al costat de la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, que no han volgut perdre's una cita que es recupera després de la pandèmia “amb il·lusió, passió, lliurament i una força que mobilitza, com ho fa el nostre líder nacional, Alberto Núñez Feijóo”.

“La festa, compartida, és un motiu d'il·lusió, de retrobament i d'oci. I les de Vila-real són unes celebracions úniques que mobilitzen a la nostra ciutat, enguany, amb el desig de poder compartir i gaudir encara més si cap després de dos anys del drama d'una pandèmia que ens ha tocat a tots”, ha manifestat Casabó.

Per aquest motiu, “el retrobament que hui hem aconseguit entre els nostres veïns i la il·lusió, l'alegria i la passió que hem compartit entorn d'unes festes singulars, ens encoratja a seguir amb aquest projecte que suma i que busca una altra manera de fer les coses, l'alternativa necessària”.

Pujar