20 de gener de 2021 20/1/21

Vila-real prepara la IV Jornada de pintura ràpida al Termet

Vila-real prepara la IV Jornada de pintura ràpida al Termet - (foto 1)

    L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Universitat Popular, convoca la quarta edició de la Jornada de pintura ràpida al Termet, que tindrà lloc el proper 30 d'abril, a càrrec de l'Associació Cultural El Bressol. Com cada any, artistes i aficionats a la pintura de totes les edats "tindran l'oportunitat de retratar l'emblemàtic paratge natural", indica l'edila de l'àrea, Rosario Royo, qui al seu torn és responsable de les delegacions de Termet i Ermita.
    "Una jornada lúdica i cultural en la qual els assistents pintaran aquells racons que consideren més atractius de la zona fins les 14.00 hores, moment en el qual les obres quedaran exposades en les Cavallerisses i en el qual tots els participants podran assistir al dinar de germanor que s'oferirà a El Molí", explica.

    Un jurat compost per cinc membres vinculats amb el món de l'art valorarà els treballs i emetrà el seu veredicte a les 17.00 hores. Tots els participants rebran diplomes i es lliuraran premis a les categories tant sènior com infantil a la millor obra, al millor dibuix i al més original, que es decidirà per votació popular. "Es podrà pintar sobre tela, suports blancs o una base de color uniforme i les mesures del bastidor o suport no hauran de ser superiors a 100x81", apunta Royo, qui assegura que "serà una jornada molt especial en la qual esperem que els pintors de la ciutat ens puguen mostrar les seues aptituds artístiques aprofitant el nostre paratge més emblemàtic. La inscripció és gratuïta i es podrà realitzar a la Casa dels Mundina els dimecres de 9.00 a 13.00 hores i a elbressol@hotmail.com.

    Pujar