4 de juny de 2020 4/6/20

El PP de Vila-real demana reobrir l'Ajuntament amb garanties de seguretat per als tràmits dels veïns

El PP de Vila-real demana reobrir l'Ajuntament amb garanties de seguretat per als tràmits dels veïns - (foto 1)
  • Els populars segueixen en la seua aposta de sumar i aportar iniciatives per a la millora de veïns, autònoms i pimes davant l'actual crisi

El Partit Popular de Vila-real ha plantejat hui la necessitat de tornar a obrir l'Ajuntament (amb totes les mesures necessàries que garantisquen la seguretat per a personal i veïns) de tal forma que es puga atendre els ciutadans de manera directa en Ca La Vila.

El regidor del PP en la localitat, Carlos Gil, considera que “encara que hi ha moltes qüestions que es poden fer per via telemàtica, hi ha gent gran que no té accés o mitjans bé siga per la bretxa digital que existeix o perquè no tenen capacitat”. Per això, “hem de treballar per recuperar un servei presencial amb totes les garanties”.

L'edil popular recorda, a més que “la voluntat del PP en aquest període és sumar i proposar iniciatives que servisquen per a poder millorar les condicions amb les quals s'enfronta la societat de Vila-real davant aquesta greu crisi”.

Carlos Gil ha recordat després de concloure la taula de treball per a consensuar mesures que palíen els efectes de la pandèmia del COVID-19 de l'Ajuntament les diferents propostes que ha fet el PP: principalment la bonificació de l'IBI de locals de comerç minorista, oci i hostaleria, a més d'un pla d'autònoms dotat amb un milió d'euros, demanar al Govern que suprimisca el pagament de la taxa d'autònoms, eliminar la taxa de terrasses (ja aprovat), retornar el cobrament de les taxes d'instal·lacions que no s'han usat o un pla d'ocupació local.

A més, el PP ha demanat una línia d'ajudes perquè els comerços i l'hostaleria es puguen adaptar a la nova normativa del Ministeri.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar