6 de desembre de 2020 6/12/20

Cs de Vila-real demana ampliar l'espai habilitat per la cafeteria de la CEM amb la finalitat d'evitar aglomeracions

Cs de Vila-real demana ampliar l'espai habilitat per la cafeteria de la CEM amb la finalitat d'evitar aglomeracions - (foto 1)
  • El portaveu, Domingo Vicent, apel.la a "la responsabilitat individual per frenar el virus i la pandèmia econòmica"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat a l'equip de Govern "ampliar la terrassa de la cafeteria de la CEM amb la finalitat d'evitar possibles aglomeracions". "Al no poder veure als seus fills entrenar, molts pares decideixen esperar-se en la cafeteria el que comporta que, a vegades, es quede xicoteta", ha informat l'edil, per això ha apuntat que "estaria bé incorporar més taules, a la distància reglamentària, com ja s'ha fet amb la resta de l'hostaleria a Vila-real sense que això cause cap molèstia l'activitat esportiva".

En aquest sentit, el regidor ha apel·lat "a la responsabilitat individual per a no posar en risc la salut ni tampoc l'economia perquè un pas arrere seria letal per a tots". "Des de Cs entenem que, ara com ara, no s'òbriguen al públic els entrenaments, però aquesta decisió ha d'anar acompanyada de mesures coherents. A vegades és pitjor el remei que la malaltia", ha manifestat el regidor.

Finalment, l'edil ha remarcat que "practicar l'esport de manera segura és possible, si tots posem de la nostra part, institucions i ciutadans".

 

Pujar