19 de setembre de 2020 19/9/20

Cs de Vila-real critica que "el PSOE seguisca disparant l'Autobombo quan va a tornar a pujar els impostos"

Cs de Vila-real critica que "el PSOE seguisca disparant l'Autobombo quan va a tornar a pujar els impostos" - (foto 1)
  • El portaveu a l'Ajuntament, Domingo Vicent, lamenta que "es gaste més en publicitat que en netejar el municipi"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha criticat després del ple que "el PSOE continue incrementant la partida destinada a l'Autobombo fins a situar-la actualment en 1'2 milions, quan acaba d'anunciar que tornarà a pujar els impostos als veïns"."Vila-real s'ha convertit en l'Ajuntament de la Propaganda, en 2018 vam ser la sisena ciutat d'Espanya amb més despesa absoluta amb 1.382.935 euros". Només ens van superar Barcelona, Madrid, Bilbao, València i Pamplona", ha subratllat el regidor. En aquest sentit, l'edil ha afegit que "enguany van voler vendre'ns la moto baixant el pressupost i assignant només 600.000 euros en Comunicació, però la cabra tira per a la muntanya i en sengles modificacions de crèdit, una a l'abril de 400.000 euros i la de hui de quasi 200.000 han tornat a depassar el milió d'euros". "Tot això sense comptar amb el Patrocini publicitari esportiu que situaria la Publicitat per damunt del milió i mig en una ciutat que viu una espiral de pujades d'impostos, retallades i plans econòmics financers", ha postil·lat, Vicent.       

D'altra banda, i respecte a la pròrroga del contracte de neteja el regidor ha manifestat que "encara que Cs ha votat a favor perquè es tracta d'un mer tràmit queden moltes coses per millorar". "Vila-real està bruta fruit d'un contracte obsolet que no cobreix tots els serveis de la ciutat", ha assegurat el portaveu, qui ha apuntat que "mentre en Comunicació som líders amb 30 euros per habitant, en neteja, un servei bàsic, som primers però per la cua, ja que amb prou faenes arribem als 20 euros, quan la despesa mitjana està aproximadament en un 50 per cent més". No obstant això, sobre aquest tema, Vicent ha valorat "com a interessant la possibilitat de fusionar el contracte de neteja amb el de voluminosos, però no sense reserves ja que estem molt acostumats als castells en l'aire del Govern de Benlloch”.         

En definitiva, el portaveu ha demanat al bipartit de PSOE i Unides Podem "canviar de prioritats llevat que vulguen seguir que els veïns els financen els seus selfies en lloc de netejar-los els seus carrers i places com cal".

Pujar