Primera derrota del Villarreal CF en l'era Emery

MÉS FOTOS
Primera derrota del Villarreal CF en l'era Emery - (foto 2)
Primera derrota del Villarreal CF en l'era Emery - (foto 3)
Primera derrota del Villarreal CF en l'era Emery - (foto 4)

Després de debutar en la pretemporada amb victòria davant el Cartagena, el nou equip d’Emery ha collit la seua primera derrota en l'amistós que li enfrontava ahir contra el Tenerife, de Segona Divisió.

Res més començar el partit, a penes havien transcorregut 15 minuts, Alberto Moreno va haver de retirar-se del terreny de joc del Pinatar Arena de Múrcia per problemes en el seu genoll esquerre, gens greu tal com confirma el club. Després de l'esglai, els groguets Baena i Alcàsser van aconseguir els dos gols, que no van ser suficients per a superar als de Tenerife, que després del descans van eixir molt millor al terreny de joc i van aconseguir donar-li la volta al marcador. Encara que els visitants van pujar el nivell d'intensitat, els d’Emery ajudaven acumulant errors defensius que facilitaven les accions del rival. Després d'aquestes fallades en la saga, el Submarí groc va veure com el Tenerife remuntava i col·locava el 2-3 definitiu amb el qual concloc el segon partit de pretemporada.

Les bones sensacions del primer partit es van aombrar en el d'ahir, encara que és propi de l'escàs rodatge que porta l'equip, les cares noves i els nombrosos canvis en els onzes típics de les probatures d’Emery per a trobar els futbolistes ideals per a iniciar La Lliga.