9 de desembre de 2019 9/12/19

L’empresa guanyadora del primer premi Globalis 2018, entre les més innovadores d’Europa

L’empresa guanyadora del primer premi Globalis 2018, entre les més innovadores d’Europa - (foto 1)

  L'empresa guanyadora del primer premi dels Premis Globalis 2018 va presentar el seu projecte d'ulleres que milloren la percepció espacial dels invidents, amb el qual han aconseguit el guardó a la millor startup social de 2018 en els StartUp Europe Awards. Aquestes ulleres graven l'espai en 3D i transformen la informació en so per a ajudar els invidents a detectar obstacles.

  Els guanyadors dels StartUp Europe Awards reben assessorament per a desenvolupar el seu projecte i fer-lo viable a la Unió Europea. A més, aquest programa els ofereix l'oportunitat de crear una xarxa de contactes per a donar més visibilitat a la seua empresa, perquè puguen créixer i portar els seus serveis i productes a un nivell global.

  Fundació Globalis

  La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d'influència des d'una perspectiva global amb un nou model d'innovació 360°, Globalis promou i ajuda l'emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l'ocupabilitat dels joves, a més de donar suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l'esport.

   

  ocultar
  L’empresa guanyadora del primer premi Globalis 2018, entre les més innovadores d’Europa
  Pujar