21 de setembre de 2020 21/9/20

Héctor Folgado ofereix als veïns ‘la clau del canvi’ a Vila-real

Héctor Folgado ofereix als veïns ‘la clau del canvi’ a Vila-real - (foto 1)
  • Els populars proposen un govern per a revitalitzar la ciutat i deixar enrere vuit anys de bloqueig, més imposats i abandó dels carrers i places

El Partit Popular de Vila-real ha presentat avui ‘La clau del canvi’ perquè els veïns tinguin la capacitat de triar, de decidir i de fer possible diumenge que ve el canvi que Vila-real necessita.

Així ho ha explicat avui el candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Vila-real, Héctor Folgado, qui ha indicat que el PP ha posat en mans dels veïns la clau perquè canviïn les coses a la ciutat.

Folgado ha assenyalat que “en aquests últims 8 anys ha pujat la contribució a màxims històrics, 8 anys en què la ciutat està més bruta que mai, 8 anys en què han abandonat el manteniment, 8 anys en què han tancat serveis com l'ambulatori de Torrehermosa”.

Els populars han comentat també que han estat vuit anys en què s'han perdut oportunitats de futur com la pèrdua d'ajudes europees, ajudes del IVACE, vuit anys amb una gravi paràlisi industrial com en el cas de la carretera d'Onda o de l'espai La Vila.

“8 anys en què els veïns han sofert impagaments, 8 anys en què l'alcalde ha gastat més diners a netejar la seva imatge que a netejar Vila-real”, tal com ha explicat Folgado,  qui ha assenyalat que “ara els veïns tenen la clau del canvi perquè tot això quedi enrere”.

Perquè aquesta situació de paràlisi no duri 12 anys i per a recuperar un govern per a tornar a revitalitzar la ciutat, Folgado ha demanat als veïns que usin la clau del canvi i que votin al PP de Vila-real diumenge que ve.

Pujar