31 de maig de 2020 31/5/20

El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible

El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Fons Valencià per la Solidaritat imparteix a Vila-real un curs sobre desenvolupament sostenible - (foto 2)

  La sala d’actes del Centre Social de Vila-real acollirà aquest dijous 29, a partir de les 9.30 hores, el curs Territorialitzant els ODS. El paper dels municipis i la ciutadania, que organitza el Fons Valencià per la Solidaritat, dins del marc del projecte In/Sostenible, que compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i amb la col·laboració de la Regidoria de Cooperació i Integració. L'objectiu de la jornada és difondre l'Agenda 2030 i l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'àmbit municipal.

  La sessió començarà a les 9.30 hores amb la presentació, a càrrec de l'alcalde, José Benlloch, i la presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat i tinent d'alcalde de Xàtiva, Xelo Angulo. A les 10.00 hores tindrà lloc la ponència del cap del Servei d’Anàlisi, Estudis, Promoció i Seguiment de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, Roger Domenichelli, titulada L’aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible. Tot seguit, a les 10.45, donarà inici la conferència del regidor de l'Ajuntament de Mislata José Luis García, sota el títol Connectant amb els ODS. Experiència pràctica de Mislata. Després del descans, el director del Pla Estratègic Elx 2030, Antonio Martínez López, parlarà sobre Elx 2030. La ciutat Verda. A les 12.30 hores s'oferirà la xarrada L’Alt Comissionat per a l’Agenda 2030. Compromisos des del Govern de l’Estat, a càrrec del director de l'Oficina de l'Alt Comissionat per a l'Agenda 2030 del Govern d'Espanya, Federico Buyolo, després de la qual intervindrà el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Integració de l'Ajuntament de Vila-real, Álvaro Escorihuela, per a exposar les conclusions i clausurar l'acte.

  “La jornada promet ser molt interessant, ja que tracta sobre un tema que ens preocupa especialment als municipis, com és l'aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible per a aconseguir ciutats més saludables”, explica Escorihuela, que anima a tots els interessats en el tema a assistir a la jornada.

   

   

  Pujar