29 d’octubre de 2020 29/10/20

El VII Festival Coral de Nadales 2019 omplirà Vila-real de música i esperit nadalenc amb dues actuacions especials

El VII Festival Coral de Nadales 2019 omplirà Vila-real de música i esperit nadalenc amb dues actuacions especials - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El VII Festival Coral de Nadales 2019 omplirà Vila-real de música i esperit nadalenc amb dues actuacions especials - (foto 2)

  La regidora de Cultura, Rosario Royo, acompanyada de la presidenta de la Coral Sant Jaume de Vila-real, Mª Amparo Peña, ha presentat aquest matí el VII Festival Coral de Nadales 2019 a la Casa dels Mundina.

  L'esdeveniment musical, organitzat per la Coral Sant Jaume, portarà l'esperit nadalenc a Vila-real amb dues actuacions durant el mes de desembre. La primera, que tindrà lloc el dia 5, a les 22.30 hores, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán, es tracta d'un concert innovador de la Coral Sant Jaume en col•laboració amb l'Orquestra Simfònica de Vila-real. “És un concert que podríem escoltar a Broadway, perquè són melodies nadalenques internacionals i valencianes, sempre de la mà de la Simfònica, del nostre cor i del bon fer del nostre director Alfredo Sanz”, ha explicat la presidenta de la Coral Sant Jaume.

  ‘Sympopnika. The Christmas Series’ també comptarà amb els il•lustres músics José Luis Braulio, José Justo Clemente i Rubén Franch com a caps de cartell, junt amb la participació especial, sent novetat en aquesta edició, dels cors infantils dels col•legis vila-realencs Botànic Calduch i Concepció Arenal.

  En clau més tradicional, el dia 22 de desembre, en la Basílica de Sant Pasqual, la Coral Sant Jaume obrirà les portes del Nadal amb la XXVII Trobada de Nadal, oferint un concert nadalenc en conjunt amb el Cor Carnevale de Borriana, l'orquestra Pols i Pua Francesc Tàrrega, i, de nou, amb la col•laboració dels cors infantils de Botànic Calduch i Concepción Arenal.

  Per la seua part, la regidora de Cultura, Rosario Royo, ha volgut destacar la participació de la Coral Sant Jaume en els esdeveniments musicals de Vila-real, a més de la varietat cultural que s'ofereix per a aquest Nadal. “Enguany tenim una oferta musical molt variada per a gaudir del Nadal, perquè, al final, la cultura és el que ens uneix, i això és el que volem i pel que treballem des de l'Ajuntament de Vila-real”, ha conclòs la regidora.

  Pujar