25 de gener de 2020 25/1/20

Escorihuela lamenta “l’ús mediàtic” de les hores extra pel sindicat SPPLB sense donar trasllat previ a Recursos Humans

    El regidor de Recursos Humans de l'Ajuntament de Vila-real, Álvaro Escorihuela, ha lamentat el comunicat emés pel sindicat de policia SPPLB referent al pagament d'hores extraordinàries i “l’ús mediàtic” d'una qüestió que ni tan sols li ha sigut traslladada com a nou responsable municipal de l'àrea.

    “Després de les eleccions, l'Ajuntament de Vila-real està renovant i constituint tots els seus òrgans de funcionament intern, entre ells, la Mesa General de Negociació, que ni tan sols ha sigut constituïda. És en aquest marc, una vegada es constituïsca, en el que es tractarà aquesta i altres qüestions relatives als recursos humans municipals”, assenyala Escorihuela, qui recorda la difícil conjuntura econòmica derivada de l'herència urbanística del PP, amb una nova sentència de 900.000 euros fa només unes setmanes.

    “En qualsevol cas”, agrega, “com a regidor de l'àrea, estic a la completa disposició de qualsevol sindicat i/o funcionari que vulga traslladar-me qualsevol qüestió. Cosa que, lamentablement, no s'ha fet en aquest cas”, conclou.

    Pujar