elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Villarreal CF estrenarà un museu amb una apassionant experiència interactiva: data d'inauguració i ubicació

El Villarreal CF estrenarà un museu amb una apassionant experiència interactiva: data d'inauguració i ubicació
  • Els aficionats podran submergir-se en la història, identitat i valors del submarí groguet

MÉS FOTOS
El Villarreal CF estrenarà un museu amb una apassionant experiència interactiva: data d'inauguració i ubicació - (foto 2)

El projecte del museu oficial del club ja és una realitat. Naix Immersió Villarreal. Un espectacular espai, situat en el Fons Sud de l'Estadi de la Ceràmica, que es presentarà de manera oficial en les pròximes setmanes i obrirà les seues portes al públic a la fi del pròxim mes de maig.

Immersió Villarreal és una apassionant experiència interactiva i audiovisual en la qual els aficionats podran submergir-se en la història, identitat i valors del Villarreal CF a través d'un viatge per diferents sales tematizadas sota la seua imatge més icònica, la del Submarí Groc.

Immersió Villarreal és un projecte amb ampli recorregut, en el qual el club ha destinat anys de treball i dedicació de la mà d'una de les millors empreses del món en el sector, Mediapro Exhibitions, la divisió del Grup Mediapro especialitzada en la creació i gestió de projectes museogràfics, i amb experiència en la conceptualització, disseny i producció d'espais expositius d'altres grans clubs esportius.

La inauguració i creació d'aquest singular espai forma part de la gran transformació de l'Estadi de la Ceràmica, que va iniciar el club amb una impressionant reforma en ple any del centenari, i que continuarà amb la construcció de nous espais que convertiran el feu groguet en molt més que un recinte esportiu: una instal·lació avantguardista, polivalent i oberta a la societat, que incorpora espais d'oci i restauració vinculats amb el club.

De la mateixa manera, la creació del museu oficial del Villarreal és un pas més en l'il·lusionant projecte que va estrenar el club a la fi de 2022, amb la constitució de l'Arxiu Històric, que naixia amb el propòsit d'aprofundir en les arrels del club i aprofundir en la història del Submarí, amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló, l'Ajuntament de Villarreal i l'associació d'aficionats ‘Amics del Club’.

Amb motiu del centenari, el Villarreal CF va estrenar dues obres de gran valor històric, el documental 100 anys de pel·lícula i el llibre La Il·lusió de Tot un Poble, que repassen els moments més destacats de la història de l'entitat i donen veu als personatges que la van protagonitzar en primera persona. Ara, la inauguració de ‘Immersió Villarreal’ suposa un important pas en el recorregut del club cap als seus orígens i la divulgació de la seua trajectòria històrica.

Pujar