4 d’agost de 2020 4/8/20

El PP aconsegueix que Vila-real reivindique al Govern que restablisca l'AVE a Castelló

El PP aconsegueix que Vila-real reivindique al Govern que restablisca l'AVE a Castelló - (foto 1)
  • Els populars defensen que l'Estat recupere la línia d'alta velocitat que el PSOE ha eliminat per a la província

La moció presentada pel Partit Popular de Vila-real ha aconseguit que l'Ajuntament vaja a reivindicar davant el Govern central la necessitat que la província torne a comptar amb el tren d'Alta Velocitat.

Cal recordar que el Govern d'Espanya ha decidit eliminar l'AVE a Castelló aquest estiu, de la mateixa forma que ha decidit eliminar de manera dràstica un gran nombre de Rodalia. La regidora del PP a Vila-real, Gema Ferreres, ha advertit que “de nou el Govern socialista castiga a la província de Castelló amb retallades en matèria d'infraestructures”.

Cal recordar que eliminar l'AVE implica eliminar la possibilitat que vengen 25.000 turistes a Castelló des de Madrid. “Just quan el turisme nacional és una de les claus per a l'economia i el turisme de la província “i el Govern posa bastons a les rodes, aïllant a la província per via fèrria”.

A més, l'edil del PP ha assenyalat que les retallades en Rodalia (amb 27 freqüències menys) en el cas de les connexions entre Castelló i València i les 16 freqüències menys en el Maestrat suposen un dur colp a la mobilitat de la província.

Ferreres ha assenyalat que “des del PP sempre reivindicarem les millors infraestructures per a la nostra ciutat i per a la nostra província”.

Pujar