23 de setembre de 2020 23/9/20

Ventura: “El PP no ha tingut cap respecte per la cultura valenciana i ara pretén donar lliçons"

Ventura: “El PP no ha tingut cap respecte per la cultura valenciana i ara pretén donar lliçons" - (foto 1)

    La diputada autonòmica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Merche Ventura, ha declarat que "el PP valencià no ha tingut cap respecte per la cultura valenciana i ara pretén donar lliçons des de l'oposició", en referència al nou cas de presumpta prevaricació i malversació de cabals públics en la recuperació d'una col·lecció de llibres històrics, propietat de l'auditor de CulturArts, a través de l'Institut Valencià de Conservació i Restauració (IVACOR).

    "Un altre nou cas aïllat entre els sempre 'casos aïllats' de corrupció en les files populars", ha ironitzat la diputada, per a qui aquesta situació és "una mostra més de la mala gestió del PP, també en l'àrea de cultura, durant els 20 anys en els quals ha governat la Comunitat Valenciana al seu antull".

    Ventura ha exigit, una vegada més, que, des del Consell, s'apliquen polítiques de major transparència, "perquè açò no torne a ocórrer". "Ara toca confiar que l'informe pericial determine a quant ascendeix veritablement la restauració i, si fóra pertinent, sol·licitar les responsabilitats oportunes", ha conclòs la portaveu d'Educació de Cs.

    Pujar