elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Aplaudiments infinits per a un coreògraf valencià que baixa el fem ballant

Aplaudiments infinits per a un coreògraf valencians que baixa el fem ballant
Aplaudiments infinits per a un coreògraf valencians que baixa el fem ballant
  • El ballarí Alberto García va decidir anar a tirar el fem baix de casa mentre regalava aquesta bonica escena als seus veïns

Els qui siguen veïns del ballarí i coreògraf valencià Alberto García Saurí van ser testimonis fa uns dies de com una cosa tan quotidiana com baixar el fem es pot transformar en una autèntica obra d'art.

El ballarí de dansa contemporània va decidir baixar el fem i realitzar una coreografia per a alleujar el confinament dels seus veïns i expressar-se de la millor forma que sap.

La veritat és que l'estat d'alarma i l'obligació del confinament ens està costant a tots, també a Alberto García que va trobar un respir en aquesta acció, tal com ell mateix reconeixia en xarxes socials: “Aquests dos últimes dies estan sent durs per a mi. Necessite ballar. No tinc terrassa ni saló que cobrisca les meues envergadures, per això, exprés al meu carrer el que porte dins. Va per vostés, habitants del món”.

El vídeo, gravat fa uns dies, s'ha fet viral, compartint-se més de 2.700 vegades i amb centenars de comentaris. Per descomptat, també va arrancar els aplaudiments dels seus veïns.

Pujar