5 d’agost de 2020 5/8/20

“Valencians tots a una veu, visca la Mare de Déu”

Trasllat de la Verge de la Mare de Déu
Trasllat de la Verge de la Mare de Déu
  • Així ha sigut el multitudinari trasllat de la patrona de la Comunitat Valenciana aquest diumenge

Galeria de fotos
València - Trasllat Verge dels Desamparats
València - Trasllat Verge dels Desamparats
MÉS FOTOS
“Valencians tots a una veu, visca la Mare de Déu” - (foto 2)
“Valencians tots a una veu, visca la Mare de Déu” - (foto 3)
“Valencians tots a una veu, visca la Mare de Déu” - (foto 4)
“Valencians tots a una veu, visca la Mare de Déu” - (foto 5)

Milers de persones s'han concentrat aquest diumenge des de primera hora del matí en la plaça de la Verge per a participar en l'emotiu Trasllat de la ‘Geperudeta’. Ho han fet amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats que se celebra cada segon diumenge de maig.  

Es tracta d'un dia molt emotiu per a milers de valencians que participen en multitud d'actes per a honrar a la patrona de la Comunitat Valenciana en el seu moment: misses cantades, processons, ofrenes de flors… València es transforma durant unes hores i així ho hem pogut comprovar aquest matí.

En una plaça de la Verge abarrotada, ha tingut lloc el trasllat de la imatge des de la Basílica fins a l'Església de la Catedral, on s'ha celebrat la missa pontifical. “Valencians tots a una veu, visca la Mare de Déu”, “Visca la nostra la Mare” o “Visca la Reina dels Valencians”, són algunes de les frases que milers de persones li han dedicat a l'uníson.

A la vesprada continuen els actes en honor a la Verge dels Desemparats amb la processó general que discorrerà per l'itinerari següent: plaça de la Verge, Cavallers, Tossal, Bolsería, Mercat, María Cristina, Sant Vicent, plaça de la Reina, Mar, Avellanes, Palau i Almoina.

Pujar