24 de novembre de 2020 24/11/20

València torna a perfilar-se com a gran focus de COVID-19 després de sumar 79 casos en un dia

València torna a perfilar-se com a gran focus de COVID-19 després de sumar 79 casos en un dia - (foto 1)

  Els contagis segueixen a l'alça. La segona ona de la pandèmia del coronavirus esguita amb força a la Comunitat Valenciana, on en tan sols un dia s'han notificat 1.606 nous positius i 47 brots de coronavirus, sent especialment crítica la situació de València ciutat.

  En les últimes hores, Sanitat ha detectat 79 nous casos de COVID-19 en la capital del Túria on ja s'ha advertit que no es descarta prendre mesures extraordinàries si els casos continuen creixent de manera descontrolada. Fins i tot, s'arriben a plantejar tancar els cementeris el dia de Tots els Sants.

  Segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, l'origen social continua sent el més comú en els focus i deixa en aquesta última actualització 46 persones contagiades després d'una reunió familiar o amb amics.

  Li segueixen com a origen de contagi l'àmbit laboral – amb 12 casos en tres empreses – i l'àmbit educatiu – amb 17 contagis en dos col·legis de la ciutat.

  Ressenyar, que en el mateix període de temps a nivell provincial s'han detectat 777 casos, els quals eleven la xifra total des de l'inici de la pandèmia als 32.172 casos.

  Pujar