elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València tancarà la plaça de l'Ajuntament en Nit de cap d'any

València tancarà la plaça de l'Ajuntament en Nit de cap d'any
  • La Junta Local de Seguretat ha decidit suspendre la Cavalcada de Reis i la festa de Nit de cap d'any per la incidència de casos de covid

 

En Nit de cap d'any no es podrà accedir a la plaça de l'Ajuntament de València. Així ho ha anunciat el consistori després de la celebració de la Junta Local de Seguretat d'aquest matí.

L'Ajuntament de València ha confirmat aquest dimecres que "la plaça de l'Ajuntament estarà tancada en cap d'any", no hauran campanades de cap d'any ni Cavalcada de Reis. Així, el regidor de Festes, Carlos Galiana ha demanat a la població que en Nit de cap d'any no s'acoste a la plaça de l'Ajuntament “perquè no tindrem absolutament res”.

No obstant això, el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana ha assegurat que, "amb tot, tenim Nadal i els Reis vindran”.

De fet, s'han preparat diverses propostes nadalenques que substituiran la tradicional celebració d'Expojove ateses les restriccions derivades de la pandèmia per la Covid-19. Del 26 de desembre al 5 de gener els carrers i places de 18 barris i pobles de València acolliran totes les propostes programades, entre les quals hi ha concerts, espectacles de màgia o teatre, entre altres”, ha explicat.

La reunió de la Junta Local de Seguretat, aquest òrgan col·legiat de col·laboració i coordinació dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que operen a la ciutat ha sigut presidida per l'alcalde Joan Ribó. I han participat, entre altres els regidors de Protecció Ciutadana, Aarón Cano; Cultura Festiva, Carlos Galiana; i Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi; i el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Rafael Rubio.

Pujar