18 de setembre de 2020 18/9/20
InnDEA València compartirà bones pràctiques amb experts en matèria de ciutats intel·ligents i sostenibles procedents de Llatinoamèrica, Estats Units i Àsia

València participa en el fòrum Greencities & Sostenibilitat com a ciutat referent en sostenibilitat i gestió intel·ligent

  L’Ajuntament de València, a través de l’entitat pública InnDEA València, participarà en el Fòrum d’Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana Greencities, considerat una de les principals trobades nacionals sobre gestió urbana intel·ligent i sostenible. El congrés tindrà lloc al Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma) entre els dies 5 i 6 d’octubre.

  InnDEA València es desplaçarà fins a la ciutat andalusa per donar a conéixer totes les solucions innovadores implementades a València, com també per a intercanviar i sumar sinergies amb representants d’administracions públiques i institucions vinculades al desenvolupament de ciutats intel·ligents sostenibles de diferents països.

  Greencities reunirà enguany experts i expertes de diferents països que participaran en més d’una vintena de panels per a analitzar la situació actual en què es troben els projectes de ciutats intel·ligents que s’estan implantant a Espanya, Llatinoamèrica, Estats Units i Àsia.

  Entre els continguts de Greencities destaca la presentació del sistema normatiu de ciutats intel·ligents, un pla que ha possibilitat que s’impulsen normes per a homogeneïtzar les actuacions dutes a terme a totes les ciutats del país. Smart energy, solucions TIC aplicades al sector urbà, mobilitat intel·ligent, urbanisme sostenible i oportunitats de finançament seran altres de les temàtiques que s’abordaran al llarg d’estes dos jornades.

  El Fòrum TIC & Sostenibilitat se celebrarà en esta edició conjuntament amb el Fòrum Llatinoamericà de Ciutats Intel·ligents. Així, tindrà lloc una mesa d’alcaldes amb la participació de regidors espanyols i llatinoamericans, i el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) estarà present a través d’un panel d’experts organitzat per Extenda - Agencia Andaluza de Promoción Exterior.

  Com en anys anteriors, Greencities comptarà amb zona expositiva i amb l’exposició oral del programa de comunicacions científiques en el 7é Congrés Aula Greencities, una de les més importants del panorama nacional. A més, empreses i institucions presentaran els seus productes i servicis en el Green LAB, sense oblidar la celebració de nombroses jornades i activitats relacionades amb els sectors de l’esdeveniment organitzades per associacions sectorials i que se celebraran de forma paral·lela a l’esdeveniment.

  Fòrum Greencities està organitzat pel Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma), dependent de l’Ajuntament de Màlaga, i coorganitzat per l’Associació d’Empreses d’Electrònica, Tecnologies de la Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (AMETIC).

  Pujar