29 de maig de 2020 29/5/20

València organitza una macropaella per a 2.000 persones majors

València organitza una macropaella per a 2.000 persones majors - (foto 1)

  L'Ajuntament de València, a través de la regidoria d'Envelliment Actiu, ha organitzat, un any més, una paella multitudinària que ha reunit 2.000 persones majors provinents de tota la nostra ciutat. La celebració ha sigut a l'aire lliure al Parc de l'Oest. Han assistit la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i la regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, a més de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, acompanyada de la seua Cort d'Honor.

  La vicealcaldessa Sandra Gómez ha indicat que des de l'Ajuntament “entenem que si hui tenim unes festes i una cultura que és reconeguda a nivell internacional per la UNESCO, és gràcies al treball que les persones majors durant moltes generacions han fet per les nostres festes i per això volem retre'ls homenatge”. Per part seua, Pilar Bernabé ha destacat que “les persones majors gaudiran d'una agradable jornada, amb paella, amb festa, amb ball, amb actuacions i amb la presència de les nostres màximes representants de la festa: la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor”.

  La paella multitudinària en l'inici de les Falles és un dels esdeveniments més esperats de l'any per les persones majors i forma part de l'agenda del programa sociocultural del Servici d'Envelliment Actiu. Les 2.000 entrades gratuïtes per a l'ocasió es reparteixen per sorteig entre els 50 Centres d'Activitats Municipals per a Persones Majors que hi ha en tota València.

  Esta és la cinquena edició de la paella fallera, elaborada per l'empresa Galbis, i que compta amb un gran suport popular, perquè permet acostar a totes les persones majors l'ambient de festivitat i que revisten les Falles. És una ocasió amb un marcat component social, amb diverses actuacions al llarg de la jornada i l'actuació de l'orquestra valenciana Brillantina.

  A partir de les dotze i mitja del migdia, centenars de persones majors esperaven ja entorn dels accessos al Parc de l'Oest i voltants per a entrar al recinte.

  Falles de València

  Falles de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar