elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València obre la convocatòria per seleccionar la imatge de la quarta edició de La Valentina, Festa Urbana

  • La Valentina inclourà activitats de tota mena per posar en valor espais ja recuperats o en vies de recuperació, i celebrar una ciutat amable, accessible i sostenible

La Valentina, Festa Urbana, organitzada per la Regidoria de Desenvolupament i Regeneració Urbana de l’Ajuntament de València i AUMSA amb el suport de l’Associació de Professionals de la il·lustració (APIV), organitza una convocatòria oberta a professionals i empreses del sector de la il·lustració, per a la realització del cartell de la seua quarta edició. Es poden enviar candidatures fins al 23 de gener de 2022. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, destaca esta convocatòria que reforça el paper de València com a Capital Mundial del Disseny 2022.

La Valentina, Festa Urbana, arriba a la seua quarta edició representant els valors de l’urbanisme més humà que s’han desenvolupat a la ciutat de València durant els últims anys. Des de l’àrea d’Urbanisme, s’ha treballat per a recuperar l’espai públic al servei de la ciutadania, fomentant les relacions entre veïns i veïnes i ajudant a teixir xarxes de suport. En esta línia, la quarta edició de La Valentina inclourà activitats per a posar en valor espais ja recuperats o en vies de recuperació i així celebrar una ciutat amable, accessible i sostenible.

La Regidoria d’Urbanisme i AUMSA, amb el suport de la APIV, impulsen esta convocatòria dirigida a professionals i empreses del sector de la il·lustració per a encarregar la imatge de la propera edició de La Valentina. El treball, consisteix en el disseny de la imatge de la quarta edició de la setmana de l’urbanisme de València i la seua adaptació a diferents aplicacions, sense que això implique cap canvi en el disseny.

El comité de selecció reuneix a Julia Cejas (il·lustradora del cartell de La Valentina 2019), Luna Pan (il·lustradora del cartell de La Valentina 2021) i Ana Galvañ (il·lustradora a proposta de la APIV), entre altres. El comité seguirà els criteris de qualitat, originalitat i experiència en projectes similars, per a resoldre la convocatòria i detallar la persona o empresa seleccionada.

La setmana de l’urbanisme valencià es va transformar en la passada tercera edició i va adoptar el nom de La Valentina, a partir del nom de la primera ciutat de València fundada pels romans l'any 138 a. C. Així, es va recuperar un gentilici desconegut per gran part de la ciutadania per a nomenar la festa pròpia de la ciutat i reivindicar un urbanisme aplicat i adaptat al territori valencià.

Les bases de la convocatòria per a dissenyar la imatge de la quarta edició de La Valentina, que se celebrarà del 2 al 8 de maig de 2022, poden consultar-se en la pàgina web de AUMSA (www.aumsa.es).

Pujar