22 d’octubre de 2020 22/10/20

El València CF dóna material sanitari per a lluitar contra el coronavirus

El València CF dóna material sanitari per a lluitar contra el coronavirus - (foto 1)

  El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït la donació de material sanitari realitzada per l'empresari Peter Lim, màxim accionista del València CF, que ha sufragat la posada a la disposició de l'Administració autonòmica de 50.000 màscares FFP2 i de 300 termòmetres per a la seua distribució a personal de centres sanitaris i sociosanitaris de la Comunitat Valenciana.

  Ximo Puig ha destacat aquesta "gran mostra de solidaritat" de Lim cap a la Comunitat Valenciana "facilitant amb el seu gest altruista un equipament que, quan es reba, serà posat a la disposició del personal sanitari i sociosanitari valencià que lluita en primera línia contra la propagació del coronavirus".

  El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una conversa en el matí d'aquest dimecres amb el president del València CF, Anil Murthy, en la qual li ha traslladat que Peter Lim assumeix el cost d'aquesta donació a títol personal i en nom del club esportiu.

  La Sotssecretaria de Presidència de la Generalitat i el València CF es coordinaran per a la recepció del material sanitari i per a la logística de la seua posada a la disposició de la xarxa assistencial sanitària i sociosanitària.

  El president ha destacat l'"extraordinària" resposta que empreses i particulars estan tenint davant aquesta emergència sanitària, i ha subratllat que "la generositat de la qual ha fet gala Lim està en sintonia amb aquestes mostres de solidaritat".

  Pujar