16 de gener de 2021 16/1/21

València avança les subvencions del 25% als artistes fallers

València avança les subvencions del 25% als artistes fallers - (foto 1)
  • A més, sol·liciten noves línies de crèdit i ajornaments d'impostos per al sector

L'Ajuntament de València ha anunciat aquest dijous l'avançament de la subvencions del 25% previstes per als artistes fallers les quals seran aprovades demà divendres en la Junta de Govern Local. A aquestes ajudes se suma la sol·licitud de la creació de noves línies de crèdit i ajornaments d'impostos per al sector.

Així ho ha anunciat l'alcalde Joan Ribó després de la reunió de Seguretat Ciutadana celebrada en el consistori per a atallar la crisi del *coronavirus. En aquest sentit, Ribó ha concretat que aqueixes subvencions del 25% oscil·len els 1,8 milions d'euros.

Aquestes subvencions s'espera puguen començar a ser rebudes pels artistes i comissions aquest mateix dilluns, encara que cal recordar que no són noves sinó que el que s'està fent és avançar la seua aprovació per a fer front a la crisi econòmica que provoca la suspensió de les festes.

“L'economia ens aquesta important molt” ha ressenyat el primer edil, al mateix temps que ha especificat que aquestes ajudes són per a l'exercici faller 2020 i que s'està estudiant la possibilitat de ampliarles.

 

Pujar