elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna l'esport faller

Torna l'esport faller

  Si d'alguna cosa saben els fallers és de renàixer de les flames. Això mateix és el que estan fent en els últims dies. Si ja el dissabte es va viure el lliurament de premis en el Palau de l'exposició, va ser ahir diumenge 13 de setembre quan va arribar l'hora de l'esport faller. Es va reprendre l'activitat esportiva amb la matinal de pilota valenciana en la modalitat de One Wall i l'exhibició de Raspall adaptat de la mà de la Fundació Osga Reintegra.

  El matí va donar principi amb el reconeixement de tots els presents als números 1 de la pilota valenciana adaptada. Sobre les seues cadires de rodes van brindar un espectacle esportiu que no va deixar a ningú indiferent. La seua capacitat d'esforç i sacrifici va impressionar als presents que van conéixer així l'existència d'esta modalitat. L'esport adaptat necessita d'accions com esta ja que la seua visibilitat és fonamental.

  Durant tot el matí els frontons del poliesportiu de Massamagrell van estar replets d'activitat davant l'atenta mirada de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i la xiqueta Carla García, qui van estar acompanyades pel President de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana i l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

  Esta matinal va suposar sobretot una cridada  a l'esperança i la il·lusió, mostrant que amb precaució i mesures de seguretat es pot reprendre l'activitat fallera ja que el col·lectiu faller mai es rendeix.

   

  MÉS FOTOS
  Torna l'esport faller - (foto 2)
  Torna l'esport faller - (foto 3)
  Torna l'esport faller - (foto 4)
  Torna l'esport faller - (foto 5)
  Torna l'esport faller - (foto 6)
  Torna l'esport faller - (foto 7)
  Pujar