25 de juny de 2019 25/6/19

Tesla obri la seua primera botiga a València

Tesla obri la seua primera botiga a València - (foto 1)
  • I els visitants podran provar el seu nou Model 3, el més senzill i assequible de la companyia nord-americana

MÉS FOTOS
Tesla obri la seua primera botiga a València - (foto 2)

Tesla ha inaugurat aquest divendres la seua primera botiga a València per a la venda dels seus cotxes elèctrics. Amb aquesta, l'empresa nord-americana compte ja amb cinc establiments a Espanya, dos a Barcelona i dos a Madrid. La nova botiga de Tesla a València se situa molt prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències i mostra als clients i als vianants com és la vida amb un vehicle elèctric Tesla.

En concret, es troba en El Corte Inglés Avinguda de França, i permetrà als veïns de València i visitants, provar com es condueixen tres dels seus models: Model S, el Model X i el Model 3. El Model S és el primer sedan 100% elèctric amb una autonomia de fins a 632 quilòmetres amb una sola càrrega; el Model X és el SUV més segur, ràpid i capaç de la història i el Model 3 és el vehicle elèctric més senzill i assequible de Tesla.  

L'enfocament de vendes de Tesla, que permet als clients comprar directament a Tesla en lloc d'a través de concessions a tercers i franquícies, ha transformat la forma en què la gent pensa hui dia a adquirir vehicles.

En vendre cotxes directament als clients sense dependre de xarxes de distribuïdors, Tesla pot informar i educar als possibles compradors sobre els molts beneficis de tindre un vehicle elèctric. El model de vendes directe també permet a Tesla transformar l'experiència de posseir un vehicle, ja que permet que els propietaris puguen fer comentaris de manera directa, aconseguint que els canvis i les noves tecnologies puguen implementar-se de manera ràpida des de la construcció del vehicle, passant pels centres de servei i fins i tot a casa dels clients a través de les actualitzacions gratuïtes de programari.

L'objectiu de Tesla és accelerar la transició del món a l'energia sostenible amb una gamma completa d'automòbils elèctrics cada vegada més assequibles. Tesla, amb seu a Califòrnia, dissenya i fabrica vehicles elèctrics, així com emmagatzematge d'energia renovable.