8 d’agost de 2020 8/8/20

Tanca una restaurant de València després de donar positiu en COVID-19 un dels seus empleats

Tanca una restaurant de València després de donar positiu en COVID-19 un dels seus empleats - (foto 1)
  • Es tracta del primer local que tanca les seues portes a la ciutat per un cas de coronavirus

El restaurant Aragó 58 ha decidit tornar a baixar la persiana després de detectar que un dels seus empleats ha donat positiu en coronavirus. Es tracta del primer local d'hostaleria de la ciutat de València que presa – i fa pública – aquesta decisió des de l'inici de la pandèmia.

L'establiment romandrà tancats “els dies que precisem” amb la finalitat de poder tornar a oferir servei amb les garanties sanitàries suficients. Així ho ha manifestat en un comunicat la direcció del restaurant, des d'on destaquen que es troben treballant per a poder obrir amb “la seguretat absoluta que podem tornar a oferir-vos els nostres serveis amb total normalitat”.

“Quan decidim obrir fa uns dies, ho vam fer amb totes les mesures de seguretat i higiene requerides per l'Administració i amb un estricte protocol d'actuació que ens ha permés atendre durant aquests dies amb total seguretat, així com actuar a temps perquè aquest cas aïllat no tinga major implicació” expliquen en aquest comunicat. En la mateixa línia, apunten que únicament un membre de la plantilla ha sigut el que ha donat positiu en COVID-19.

Després de ser coneixedors de la notícia els propietaris ho van notificar a la conselleria de Sanitat i es va activar el corresponent protocol. Ara, la direcció espera que tot se solucione prompte per a així poder “ser felices darrere de la barra, en el dia a dia, amb la nostra família de clients i amics. Ens veurem llavors”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar