4 de desembre de 2020 4/12/20

El foc també consume a Na Jordana i Cuba Literat Azorín

El foc també consume a Na Jordana i Cuba Literat Azorín - (foto 1)

  Les flames i el silenci també van omplir la nit de dilluns als voltants de les comissions de Na Jordana i Cuba Literat Azorín. Poc després que la falla municipal es consumeixi a porta tancada i sense previ avís, les comissions d'especial també tenen el seu cremà més trist.

  Els ninots que no van poder rescatar per a la celebració de les falles en el mes de juliol, com no van poder ser d'una altra manera, van ser consumits pel foc en una nit on els carrers de València estaven completament buides.

  En el cas de Na Jornada, a través de les seves xarxes socials, va patir el seu dolor davant de la situació: "A tots ens havia agradat que les coses haguessin estat d'una altra manera, però finalment no s'ha desmuntat". Resignació però també comprensió.

  Per la seua banda, Cuba Literat Azorín va aprofitar la nit per enviar un missatge d'ànim al seu artista faller: "Ànim Vicente! ets gran com a artista, com a persona i com a faller "i manifestat" el mal de cremar una obra d'art inacabada ".

  Malgrat ser nits inusuals en la tradició faller, recordem que el proper mes de juliol la ciutat de València tornarà a omplir-se de llum, color i molta tradició.

  Pujar