26 d’octubre de 2020 26/10/20

El sector de l'espectacle prendrà els carrers de València per a exigir solucions

ARCHIVO
ARCHIVO
  • Aquest dijous s'ha convocat una manifestació en el centre de la ciutat

Dijous que ve 17 de setembre els treballadors del sector de l'espectacle i els esdeveniments prendran els carrers de la ciutat de València en una concentració amb què exigiran solucions al Govern per a superar la crisi ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

La concentració, convocada pel moviment Alerta Roja, es durà a terme de forma simultaneja en ciutats de tota Espanya com Barcelona, Bilbao, Córdoba, Girona, Granada, Eivissa o Las Palmas de Gran Canaria. Totes elles amb un objectiu com “instar el Govern i a les Administracions Públicas al fet que prenguen mesures urgents per a garantir la supervivència del sector”.

“L'objectiu és instar el Govern i a les Administracions Públicas al fet que prenguen mesures urgents per a garantir la supervivència del sector, i a crear de manera immediata una taula sectorial on es definisquen les necessitats d'aquest, afectat per l'estacionalitat i intermitencia de l'activitat, i es construïsca des de la base tenint en compte totes les disciplines implicades” expliquen els organitzadors en un comunicat.

A València el recorregut anirà de la Plaça Alfons el Magnànim (Parterre) a les 19:*30h, fins a la plaça de l'Ajuntament on s'escenificarà el S.O.S. del sector i es llegirà un manifest conjunt on es detallaran totes les mesures que es reclamen.

Pujar