30 de novembre de 2020 30/11/20

Ribó confia a arribar a un acord de govern “entre aquesta setmana i la que ve”

Ribó confia a arribar a un acord de govern “entre aquesta setmana i la que ve” - (foto 1)

  L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha mostrat confiat aquest dijous d'aconseguir llimar les pereses amb els socialistes i aconseguir un acord de govern entre tots dos partits “entre aquesta setmana i la que ve”. En aquests termes, el líder de Compromís espera que el pròxim govern municipal de la ciutat de València es puga arribar constituït al pròxim ple d'organització que se celebrarà el pròxim 17 de juliol.

  “Espere, demane i treballem perquè hi haja un acord” ha apuntat en declaracions als mitjans de comunicació l'alcalde, encara que no ha restat importància als desacords pels quals travessa la taula de negociació: “És evident que en aquests moments no hi ha acord però nosaltres treballarem. El temps s'acaba”.

  Preguntat per la paralització de les negociacions, Ribó ha volgut recalcar que “no ens hem alçat” pel que “en el moment que es vulga, es fixa i es contínua treballant”. A més, en resposta a les declaracions de Sandra Gómez a principis d'aquesta setmana en les quals demanava un gest de “voluntat i lleialtat” a la formació valencianista, l'alcalde ha dit que no sap “molt bé el que vol dir un gest” però que la seua formació el que vol és “treballar per un govern de *coalició”.

  “L'esperança és l'últim que es perd”

  Sobre el mateix assumpte, la portaveu socialista en el consistori, Sandra Gómez, ha instat a Compromís a posar-se a “parlar de debò” per a així “marcar una postura en la qual cada formació se senta còmoda i se senta representada”.

  En aquest sentit, ha assegurat que “l'esperança és l'últim que es perd” pel que creu que seran “capaços de dur a terme aqueix govern conjunt i de coalició”.

  Pujar