27 de novembre de 2020 27/11/20

Reapareix el xic de ‘pim pam toma lacasitos’

Reapareix el xic de ‘pim pam toma lacasitos’ - (foto 1)
  • Així ha canviat Ares en deu anys, el jove que va protagonitzar una de les escenes més mítiques del programa de Cuatro ‘Callejeros’

MÉS FOTOS
Reapareix el xic de ‘pim pam toma lacasitos’ - (foto 2)

‘Pim, pam, toma lacasitos’. Fa deu d'aqueixa frase que va pronunciar un jove en un programa de televisió de Cuatro, ‘Callejeros’, durant un control d'alcoholèmia en la carretera del Saler (València). Aquest xic es diu Ares i ha reaparegut una dècada després en un espot de Michelín.

El motiu de la seua reaparició és participar en una iniciativa de conscienciació viària: “Fer-se famós per anar borratxo no és molt agradable”, reconeix Ares, al mateix temps que fa una crida a la conscienciació al volant: “No pots conduir borratxo, ja no per tu sinó per la resta de la gent que va per la via”, assegura rotundament.

Molt ha canviat aquell jove que va aparéixer en el programa de Cuatro dient frases com "pim, pam, toma lacasitos" o "viva Espanya, visca el rei, visca l'ordre i la llei”. En aquestes escenes li véiem ballar, saltar durant el control d'alcoholèmia que li feia la Guàrdia Civil, moments per cert en els quals era incapaç de bufar: “Ens vam anar una nit de festa, ens vam posar com a tonyines, em vaig vindre a dalt i em vaig posar a fer el *payasete”.

Però Ares ho té clar, si tornara arrere en el temps no el repetiria: “Era molt jove i descerebrat, ara em considere un bon conductor. Fins i tot quan puge al cotxe em pose el cinturó i tot”.

La nova imatge d’Ares és una crida a la reflexió cada vegada que ens pugem al cotxe: “Si vols beure pots fer-ho, sempre que vulgues amb coneixement i divertir-te. No pots conduir borratxo. Ja no és per tu, és per les altres persones que van en la via. Ells no tenen la culpa que tu vages borratxo”, conclou l'espot.

Pujar