elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La primera cremà de l'any

La primera cremà de l'any
  Galeria de fotos
  Valencia - Fallas 2019 - Homenaje Fuerzas Armadas
  Valencia - Fallas 2019 - Homenaje Fuerzas Armadas
  MÉS FOTOS
  La primera cremà de l'any - (foto 2)
  La primera cremà de l'any - (foto 3)
  La primera cremà de l'any - (foto 4)
  La primera cremà de l'any - (foto 5)

  Eren quasi les 21 hores d'ahir dijous 7 de març i se sentien focs artificials en l'Albereda. Eixe era el començament de la primera cremà de l'any. Un any més i ja van 31 edicions, les falles FAS van celebrar el seu homenatge anual a les Falleres Majors de València.

  L'aquarterament de Sant Joan de Ribera tornava a engalanar-se per a rebre a tots els representants de les comissions censades en la Junta Central Fallera. Entorn al miler de persones es van donar cita en este acte imprescindible del programa de festejos fallers.

  Les més altes estades militars van obrir les seues portes per a rebre al món faller un any més. Com és habitual esta cita va servir per a acostar el món militar al faller, una bona relació que queda plasmada en les contínues cites que tenen en comú.

  Este acte va estar presidit per les Falleres Majors de València, Marina Civera i la xiqueta Sara Larrazábal, qui van estar acompanyades per les components de les seues respectives Corts d'Honor.

  Durant les més de 2 hores d'homenatge es van entregar els premis de cartells de falles FAS, l'estament militar va reconéixer la seua labor per la festa fallera a diverses personalitats i va rendir el seu homenatge als caiguts que sempre resulta un dels moments més emotius i atractiu per als assistents.

  Finalitzat l'acte protocol·lari va arribar el torn del foc i la pólvora que van convertir en cendres la primera falla que es crema en 2019. Esta cita serveix d'avantsala a la setmana fallera que s'aveïna i l'activitat de la qual ja no cessa.

  Pujar