18 de setembre de 2020 18/9/20

La Plaça es tiny de taronja en homenatge al València CF

La Plaça es tiny de taronja en homenatge al València CF - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Plaça es tiny de taronja en homenatge al València CF - (foto 2)

  Disparar una mascletà en els dies grans de la festa de les Falles sempre és un privilegi, però si a més coincideix amb la celebració del centenari del València CF el moment es torna una mica més especial. Aquesta sort ha sigut la que ha corregut per a la Pirotècnia Valenciana qui ha superat les expectatives amb escreix.

  En aquesta penúltima mascletà de les Falles 2019 el color ha cobrat un protagonisme especial omplint tot el perímetre de la plaça d'aqueix particular taronja que tan bé representa a l'equip blanquinegre. Però a més de color, la pólvora en estat pur ha fet vibrar a una Plaça de l'Ajuntament plena de punta a punta i amb ganes d'apurar els dies de festa.

  Amb una estructura clàssica però totalment digitalitzada la Pirotècnia Valenciana ha combinat els efectes acústics i aeris fins a arribar a un apoteòsic final que s'ha allargat més enllà dels 30 segons. Un final a l'altura de les circumstàncies.

  Recorda que pots seguir de dilluns a divendres totes les mascletàes d'aquestes Falles 2019 a través de la web d'elperiodic.com.

  Pujar