1 de desembre de 2020 1/12/20

Las Naves posa en marxa els seus programes de pre-acceleració i acceleració per a fomentar l'emprenedoria innovadora

Las Naves posa en marxa els seus programes de pre-acceleració i acceleració per a fomentar l'emprenedoria innovadora - (foto 1)
  • El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 de setembre de 2019

Las Naves, centre d'Innovació de l'Ajuntament de València, obri una nova etapa de promoció de l'emprenedoria amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a València, així com l'entorn urbà i periurbà. 

Per a aconseguir aquest objectiu, s'han posat en marxa dos programes, que començaran a mitjan mes d'octubre de 2019: Co·lab Pre-acceleració, per a oferir acompanyament a aquelles iniciatives emprenedores que estan buscant la validació i el reforç del seu model de negoci; i Col·lab Acceleració, que té com a finalitat el suport a aquells projectes emprenedors que tenen cert rodatge i que estan a punt d'iniciar la seua fase de comercialització (o porten només uns mesos venent el seu producte o servei).

Els programes de promoció de l'emprenedoria innovadora que es desenvoluparan des del Col·lab de Las Naves podran ser seguits per qualsevol tipus de persona física (majors d'edat a títol personal o autònoms) o jurídica (cooperatives, SLs, empreses d'inserció, comunitats de béns, associacions, etc.). També es podran beneficiar d'aquests programes persones intraemprenedores, tant del sector públic com del privat.

Els projectes emprenedors que passen el procés de selecció gaudiran, durant 6 mesos, d'una àmplia bossa de mentorització individual especialitzada en àrees com: metodologies d'emprenedoria en entorns inestables, màrqueting i vendes, oratòria, responsabilitat social, gestió d'equips, estratègia, metodologies de treball àgils, assessorament legal, així com sessions de treball grupal.

A més, els participants podran gaudir d'un espai de treball totalment equipat, activitats de networking, accions de visibilització del seu projecte, xarrades especialitzades, teamworks i tindran l'oportunitat d'exposar el seu projecte en un demo day que tindrà lloc el mes d'abril de 2019.

Dotació econòmica per als millors projectes

Amb la finalitat de donar suport als equips i persones que tinguen un millor acompliment durant la seua estada a Las Naves, s'ha posat en marxa un programa de suport econòmic que consisteix en una ajuda de 3.000€ per a un dels projectes del programa Col·lab Pre-acceleració i de 4.000€ per a un dels projectes del programa Col·lab Acceleració.

Aquests programes, que són totalment gratuïts per als participants, comencen a mitjan octubre de 2019 i, per a aquelles persones que estiguen interessades a presentar la seua candidatura, existeix una convocatòria pública oberta fins al 29 de setembre de 2019.

Pujar