20 de setembre de 2020 20/9/20

Las Naves organitza una «Pekefesta» i una Trobada literària d’escriptores per la diversitat

  Las Naves i el col·lectiu Lambda han tornat a col·laborar per a acollir diferents activitats dins de l'edició d'enguany Mostra la Ploma 2018, el festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar.

  El proper dissabte 9 de juny se celebrarà una "Pekefesta", un esdeveniment lúdic festiu dirigit a la trobada de famílies diverses. Durant aquesta trobada, els xiquets i xiquetes podran gaudir – a partir de les 11h- d'activitats diverses com contes, un taller de dragons amb material reciclat, i altre en el què es pintarà la bandera de l'arc de Sant Martí

  Trobada literària

  A més de la «Pekefesta», el dilluns 11 de juny a les 19 h tindrà lloc altra activitat emmarcada en el Mostra la Ploma 2018. Es tracta de la trobada literària «Escriptores per la diversitat», un espai de reflexió dirigit per escriptores que en els seus treballs aborden la diversitat sexual.

  Serà la Biblioteca de Las Naves la què rebrà a les autores Anna Boluda, Eley Grey, Mila Martínez i Encarna Sant-Celoni, les quals presentaran les seues últimes publicacions i compartiran amb el públic les seues reflexions i experiències com a creadores literàries.

  Pujar