20 d’octubre de 2020 20/10/20

Mestalla diu adeu a l'Agrupació de Penyes després de 25 anys

Mestalla diu adeu a l'Agrupació de Penyes després de 25 anys - (foto 1)
  • L'expulsió comandada pel president Anil Murthy ha provocat que els penyistes abandonen la seua seu en l'estadi

MÉS FOTOS
Mestalla diu adeu a l'Agrupació de Penyes després de 25 anys - (foto 2)
Mestalla diu adeu a l'Agrupació de Penyes després de 25 anys - (foto 3)

La tensió entre el president del Valencia CF, Anil Murthy, i l'Agrupació de Penyes valencianistes és evident i ha arribat a un punt de no retorn.

Tan greu és la situació, insostenible, que els afeccionats i penyistes ja estan traslladant-se i marxant-se de la qual ha sigut la seua casa durant els passats 25 anys. La mudança ja està en marxa, encara que la mescla de tristesa, d'emocions oposades i de cabreig amb els qui gestionen el club es palpa en l'ambient.

Murthy va donar als penyistes 15 dies perquè abandonaren de manera definitiva la seua seu a Mestalla, termini que acaba diumenge que ve.

La successió de fets va vindre precedida per la demanda de l'Agrupació de Penyes perquè el president valencianista fora destituït del seu càrrec. La reacció immediata del club va ser la de comunicar-li a aquest grup d'afeccionats que havia d'abandonar la seua seu de l'estadi, la qual cosa es va emmascarar a afirmar que la Fundació del club necessitava un nou espai i el triat era aqueix.

És evident el clima de tensió entre els afeccionats i els propietaris del club, comandats per Peter Lim i per Anil Murthy, als qui han reiterat en multitud d'ocasions la seua esperança que abandonen l'entitat valencianista davant la deriva de gestió que consideren que estan portant. Aquest estiu va ser el moment en el qual tot va esclatar, just amb les vendes de Parejo i de Coquelin a l'equip veí i la nul·la arribada de reforços a una plantilla que ha hagut de començar la Lliga amb els mateixos noms que la temporada passada, encara que sense el capità ni el migcampista de referència.

Pujar