28 d’octubre de 2020 28/10/20

L'últim segon condemna al Valencia Basket a la primera derrota en Lliga ACB

L'últim segon condemna al Valencia Basket a la primera derrota en Lliga ACB - (foto 1)
  • Un triple de Vildoza en l'últim instant del partit dona la victòria al Baskonia després de 40 minuts de contrastos per als valencians

MÉS FOTOS
L'últim segon condemna al Valencia Basket a la primera derrota en Lliga ACB - (foto 2)
L'últim segon condemna al Valencia Basket a la primera derrota en Lliga ACB - (foto 3)

La Lliga ACB tornava ahir a escena per al Valencia Basket, qui no va collir el millor debut possible després d'un partit de contrastos.

El Baskonia, vigent campió de la lliga, rebia a un projecte valencià renovat tant en il·lusions com en noms propis. Els locals van mostrar la seua superioritat en l'inici i van marcar distàncies en el marcador, veient a l'equip de Ponsarnau com li costava trobar el ritme i el joc col·lectiu necessari per a remuntar. Amb el pas pels vestuaris després del descans, el Valencia Basket va aconseguir remuntar i retallar distàncies en el lluminós, arribant-se a col·locar a pocs punts. Malgrat aquest acostament, les 22 pèrdues valencianes van condemnar a l'equip.

La igualada en l'últim quart va ser la tònica habitual, encara que en el moment més decisiu del partit els visitants van alliberar a Vildoza, que des de la cantonada i mancant tan sols un segon per al final, va anotar el triple que li va donar la victòria als locals i va suposar el primer revés dels taronja en la competició domèstica.

Més enllà del bon fer dels habituals, Van Rossom i Tobey, Ponsarnau va fer debutar a les novetats de la convocatòria: Derrick Williams, Prepelic, Kalinic i Hermannsson. Pradilla, per part seua, no va disputar ni un sol minut del partit malgrat estar inscrit i disponible per al tècnic, que posposa el seu debut amb la samarreta valenciana.

Dimecres que ve el Valencia Basket debutarà a la Fonteta en aquesta nova campanya marcada de manera directa per la pandèmia del COVID-19, per la qual cosa el públic no podrà acompanyar als seus en la qual s'espera com la primera victòria davant el Morabanc Andorra, la qual cosa igualaria el balanç en la classificació de lliga per als de Ponsarnau.

Pujar