19 de gener de 2021 19/1/21

L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes

L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes - (foto 2)
  L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes - (foto 3)
  L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes - (foto 4)
  L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes - (foto 5)
  L’Institut Valencià de Cultura celebra el II Certamen de Joves Solistes - (foto 6)

  L’Institut Valencià de Cultura celebrarà el II Certamen de Joves Solistes el proper dimecres 24 d’abril a les 19.00 a l’Aula Magistral del Palau de les Arts Reina Sofía de València.

  En aquest concert-audició participaran els sis joves seleccionats pel tribunal entre tots els candidats i candidates que van presentar sol·licitud: Alejandro Cantos (trombó), Jacobo Christensen (violí), Alexandre Escrivà (clarinet), Laura Ortega (clarinet), Beatriz Perona (violoncel) i Belén Roig (cant).

  Aquest certamen, impulsat per la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, té com a objectiu estimular el perfeccionament dels nostres joves intèrprets i impulsar la seua carrera artística, per a oferir-los l’oportunitat de tocar com a solistes amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana en tots els concerts programats amb motiu de la Trobada de Primavera de 2020.

  Es poden inscriure en aquest certamen joves intèrprets de qualsevol de les especialitats instrumentals, que siguen nascuts o residents a la Comunitat Valenciana i tinguen menys de 28 anys.

  Pujar